Dnes otvorené 08:00 - 19:00, pohotovosť po tel. dohovore na partnerskej klinike Primavet v Rači do 24:00. Po polnoci len hospitalizované zvieratá.

+421902812000

Príbeh našej pacientky Lolky

Príbeh našej pacientky Lolky

Prečítajte si príbeh pacientky Lolky, ktorá nedávno navštívila našu veterinárnu kliniku z dôvodu tržnej rany na labke.

Som Lolka Rhodesian Ridgeback a neposlúcham svojich majiteľov. Zakázali mi ísť do lesa a ja som aj napriek tomu išla, ale “len na chvíločku”. Avšak vrátila som sa s takouto nepeknou tržnou ranou! Ale mám veľmi dobrú pani veterinárnu lekárku, ktorá vie v každej situácii zasiahnuť. Len nedávno som sa doliečila na pokúsanú ranu od iného nezbedníka, a teraz toto. Lekárka teda nebola nadšená z môjho vystrájania, ale vôbec nezaváhala, ani ona ani môj pán majiteľ. Rana, ktorá na prvý pohľad vyzerala strašidelne sa rýchlo zašila, a ja som bola veľmi rýchlo späť v rukách svojich milovaných majiteľov.”

“V momente, keď som sa prebúdzala v rukách mojej pani lekárky a jej nenahraditeľnej pomocnej pravej ruky, stále som mala pocit, že som ľúbená a je o mňa dobre postarané. Bola som poslušná od samotného prebudenia až po príchod svojich majiteľov, ktorí ma nadovšetko ľúbia. Preto ma aj zverili len do tých najlepších rúk, ktorým oni sami dôverujú. Aj napriek akýmkoľvek rizikám boli presvedčení, že urobia nie len oni, ale aj na veterinárnej klinike LionVet všetko potrebné pre môj zdravý návrat domov, a tak aj bolo. Pani lekárke, a jej pravej ruke ďakujeme za pomoc.” ❤️❤️❤️

Lolka je našej pani lekárky obľúbený pacientik. Dúfame v to, že ju uvidíme už len na preventívnych kontrolách a každoročných očkovaniach, aby bola dostatočne chránená.