Dnes otvorené 08:00 - 19:00, pohotovosť po tel. dohovore na partnerskej klinike Primavet v Rači do 24:00. Po polnoci len hospitalizované zvieratá.

+421902812000

Záhada stratených ponožiek, alias ponožkový démon

Záhada stratených ponožiek, alias ponožkový démon

Za stratu ponožiek sa donedávna obviňovali práčky. Tento fenomén každý z nás pozná a dá sa povedať, že sme si naň zvykli.

Dokonca sa v súvislosti s touto situáciou už stihli zaužívať vtipné prirovnania ako "záhada miznúcich ponožiek", alebo "ponožkový démon". Tak ako v prípade väčšiny záhad, riešenie je v skutočnosti veľmi jednoduché. Ponožka sa počas prania dostane pod bubon práčky (alebo do papule a následne žalúdka zvieraťa), a keď práčku po praní otvoríte, ponožka chýba, v skutočnosti však v práčke (alebo v žalúdku/neskôr v čreve psíka po požratí) stále je. Moskovský strážny pes menom Bora (Ponožkový démon) k nám prišla s dlhotrvajúcim nechutenstvom a apatiou. Behom jedného poobedia absolvovala vyšetrenie, diagnostiku a aj operáciu. Náš celý úlovok pozostával z piatich ponožiek ,ktoré sme vytiahli zo žalúdka a jednej ponožky, ktorú sme vytiahli klystírom z konečníka pred operáciou. Bore želáme rýchlu rekonvalescenciu.